zondag 5 augustus 2012

Vakantiemaand Juli op de heuvel In Italie Le Marche

De maand juli is weer omgevlogen en er zijn ontzettend veel gasten naar onze heuvel gekomen. Maar er zijn ook al weer gasten terug naar Nederland of naar een ander vakantie-adres vertokken. De eerste weken kwamen er vooral gezinnen met jongens, er waren maar weinig meiden op de camping te vinden, maar in de derde week van juli veranderde dat en nu zijn er juist veel meer meiden dan jongens op de heuvel te vinden. De temperaturen waren in de eerste weken zeer hoog en rond de 40 graden, ook kwam er een passaatwind over de heuvel razen die vanuit Afrika overwaaide. Rond 22 juli waren er een paar dagen wat minder weer met regen, maar daarna werd het weer prachtig zonnig weer en daar genieten we nu nog steeds van. Er is nog steeds geen grasspriet op de heuvel te zien.
Er was een "bonte avond" het spel "kubbs" wordt regelmatig gespeeld, Femke was jarig, wekelijks wordt er genoten van de gezelligheid van de BBQ-avonden en de heerlijke goedgevulde pasta's van Evert op vrijdagavond. De stoere wandeltocht naar "De Donkere Bron"werd door bijna alle gasten meegelopen. Met de sterrenkijker naar de maan kijken, veel fietsen door de prachtige omgeving alleen en/of met andere aanwezige fietsers. Wandelen, steden bekijken, naar het strand, het zwemparadijs etc. etc.

Met een aantal buiten willen slapen, maar uiteindelijk besloten om toch maar met zn allen in de woonkamer van het appartement te slapen. Het werd een zeer gezellige en onrustige nacht...
Femke is jarig en ze krijgt volop leuke kadootjes.
Voetballen jongens tegen de meisjes, met volle maan op de achtergrond.
met 8 meiden in de Polo, lekker hard de muziek aan en swingen maar...

Helaas ff een paar dagen wat frisser, maar met een gezellig kampvuur is het al snel warmer...

lekker kletsen of een spelletje Weerwolven..

Direct vanaf de camping op de fiets voor mooie fietsroutes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten