zondag 2 september 2012

Augustus op de camping, appartement, huurtent Le Marche Italie Huisopdeheuvel



De maand augustus is alweer voorbij gevlogen en de meeste gasten met kinderen zijn weer terug in en naar Nederland. Alle scholen in heel Nederland gaan vanaf maandag weer beginnen.

Vele gasten kwamen, nieuwkomers en "heuvelaars" gasten die al eerder geweest zijn bij ons en gezellige en leuke mix van beide.
We hebben een onvergetelijke mooie zeer warme en zonnige maand augustus gehad op de heuvel.  Er was ook deze maand geen grasspriet op de heuvel te vinden. Voor alle gasten natuurlijk fantastisch om al die weken zulk mooi en zonnig weer te hebben.

Onderstaand een aantal fotos van alles en nog wat op onze heuvel in augustus 2012.


Elke woensdag weer de uitgebreide BBQ met eerst alle kinderen en daarna de ouders.
 Door de kinderen (veel pubers van 12-15 jaar op de heuvel) georganiseerde kinderdisco. Daarvoor moet er wel eerst opgemaakt worden.

Vooraf met zn allen pizza eten en daarna lekker dansen.
 Evert met zijn grote vriend Torben die ff langs kwam.

 Heerlijk een uitgebreide massage van de Anna's en Idanika.
 De muziekquiz, georganiseerd door de pubers waarvoor je je kon opgeven. In groepjes moest je de titel en de zanger/zangers/groep weten. Voor de ouders was dat niet eenvoudig want het was vooral muziek van nu, maar met hulp van de kids werd en fantatiek geroepen.
 
 Er werd fel gereageerd, maar de vakkundige jury bepaalde wie er het eerst
was.

                             

DJ Sem en zijn meiden Femke en Iris.
Ook wekelijks de gezellige en zeer uitgebreide pasta-avonden, waar veel gasten weer hebben gesmuld van Evert zijn kookkunsten.
 
Zondagmiddag voor iedereen patat. Femke en Naoussa regelde het, maar Danielle bakte de patat. Er was weer veel animo..volgend jaar weer??

 
smorgens gezamenlijk de ochtendgymnastiek, een goed begin van de dag.
En bijzonder leuke kindervoorstelling. Maar waar ging het nu eigenlijk over...
We hebben in augustus weer vele zeer warme en zonnige dagen gehad en er werd dus heel veel gebruik gemaakt van ons heerlijke zwembad.

Smorgens genieten van een heerlijk ontbijt met een fantastisch mooi uitzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten