zondag 18 december 2011

Eindejaars nieuwsbrief minicamping appartementen Le Marche Huisopdeheuvel

Het jaar 2011 is bijna voorbij en we kunnen terugkijken op een fantastisch jaar.

Ons huis is inmiddels omgetoverd in kerstsferen, kerstbomen, lichtjes, muziekdoosjes/kerstbomen (deze kunnen gelukkig ook uit gezet worden), een prachtige kerststal vol met huisjes, mensen en dieren, zodat het een dorpje gaat worden. De kerststal is hier in Italie zeer belangrijk en er zijn dan ook vele artikelen voor de kerststal te koop. Elk jaar kopen we er weer een beetje bij.

De kerstrapporten zijn inmiddels ontvangen voor de meiden, de kerstvoorstelling van Nienke was weer erg leuk en volgende week is er een muziekvoorstelling op Femke haar school en dan hebben ook zij 2 weken welverdiende kerstvakantie.

Dit jaar komen vrienden vanuit Nederland naar ons toe om samen met ons de kerst te vieren. Dat wordt vast erg gezellig.

We willen jullie lieve, aardige, beste lezers en lezeressen van de maandelijkse nieuwsbrief, bedanken voor het lezen van alle nieuwsbrieven, de vele leuke aardige en lieve reacties die we hierop hebben ontvangen, waardoor we ook in 2012 zeker doorgaan met het verzenden van de maandelijkse nieuwsbrief. Volgend jaar willen we een nieuwe look geven aan de nieuwsbrief. Mocht je nog tips hebben dan horen we het graag.
Ben je nog niet aangemeld voor de maandelijkse nieuwsbrief, meld je dan via onze website huisopdeheuvel le marche italie of mail ons even, alleen bij aanmelding ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief per mail.


2011
We hebben ook afgelopen jaar weer heel veel gasten mogen ontvangen. Heel veel nieuwe gasten, maar ook veel terugkerende gasten, de zogenoemde Heuvelaars. Vele mooie verhalen, nieuwe belevenissen, vol gezelligheid en enthousiasme etc. De wekelijkse bbq, 3-gangen diner, wandeltochten etc. waren opnieuw een groot succes. Temperaturen van heel warm tot wel erg fris in juli. Van dat ene weekje minder weer hebben we een supergezellig warm kampvuur gemaakt met mooie en spannende kampverhalen onder het genot van een drankje uiteraard. Wat was dat leuk, bijzonder en gezellig. Ook eind september/begin oktober was het nog steeds prachtig zonnig en warm weer waardoor er ook toen gasten kwamen kamperen. In het voor/naseizoen zijn er een aantal plaatsen voor campers/caravans/camptrailers/tenttrailers/vouwwagens, ook electra is dan aanwezig.
We hebben dit jaar weer veel kunnen verbouwen in ons huis zodat het ook voor onszelf steeds mooier gaat worden.

2012Wie zullen we in 2012 gaan ontmoeten op onze heuvel, we kijken er opnieuw erg naar uit!
De BBQ en de wandeltochten gaan zeker door. Het uitgebreide 3-gangendiner zal worden gewijzigd in een pasta-avond waardoor er veel meer mensen mee kunnen doen en nog meer mensen dus kunnen gaan genieten van de heerlijke kookkunsten van Evert.

Begin januari ontvangen alle gasten die in 2012 bij ons komen een aantal documenten van ons. Een lijstje met overnachtingsadressen, wattedoenHuisopdeheuvel met heel veel tips over onze omgeving, lijstje met restaurants en markten. Zoals elk jaar zijn er weer nieuwe tips ontvangen en deze wil ik nog graag verwerken in de bestaande documenten.

We wensen iedereen hele fijne en vooral gezellige kerstdagen en een mooi en prachtig 2012!Cari saluti,
Evert, Marian, Femke en Nienke Nap
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten