vrijdag 16 december 2011

Storm op de heuvel in Le Marche Italie


Wat een storm hier vandaag vrijdag 16 december 2011 op de heuvel. Het gaat heel erg tekeer, niet alleen het ruizen van de bomen maar ook de enorme windstoten.
Het speelhuisje is helemaal naar beneden weggestormd, de palmboom, de olijfbomen en de overige bomen waaien allemaal naar 1 kant waar de storm uiteraard vandaan komt.
De wind/storm gaat waarschijnlijk pas morgen liggen, dus het zal een onrustig nachtje worden als de storm zo tegen ons huis aan blijft beuken.

Al een aantal malen is het electra er mee gestopt, dus uit voorzorg toch maar de zaklantaarns, kaarsen etc naar beneden gehaald voor het geval we helemaal geen electra meer hebben. De houtkachel brandt goed dus warmte is niet het probleem en ook de houtkachel geeft licht van het vuur. De houtbak is extra gevuld.

De mobiele telefoons, de videocamera, batterij fototoestel liggen aan de opladers zodat deze in ieder geval opgeladen zijn als we ze nodig hebben en het electra het niet meer doet. Vanavond de kerstvoorstelling op de school van Nienke en dat willen we natuurlijk wel graag vastleggen.

Ik heb ook nog 2 fotos (van bovengenoemde fotos) naar het RTL weernieuws verzonden, dus wie weet zijn we nog weer eens te zien op de Ned. tv na het journaal volgt het weerbericht op RTL4.
Tot de volgende blog!
ciao
Marian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten